Loodgieter Dordrecht

Loodgieter Dordrecht of omstreken gezocht? Bij Brovex kunt terecht voor verschillende loodgieterswerkzaamheden. Naast het verhelpen van verstoppingen, staan wij ook graag tot uw dienst als u te maken heeft met een nare rioollucht. Gaat u uw badkamer renoveren? Wij verzorgen het voor u van A tot Z. Ook voor het plaatsen van een keuken met de bijbehorende elektra staan wij graag tot uw dienst. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in monumentenonderhoud. Kortom, u kunt voor veel verschillende werkzaamheden bij ons terecht. Waar moet u aan denken?

Keukeninstallatie gerealiseerd door Brovex loodgieter Dordrecht voor uw keukeninstallatie

Loodgieterswerkzaamheden:

Denkt u aan het aanleggen, onderhouden en repareren van rioolleidingen en het verhelpen van verstoppingen.

Installatie van cv-ketels:

Een vakkundige installatie van uw cv-ketel is van levensbelang. Ook als u een moderne cv-ketel heeft die regelmatig onderhouden wordt, kan een slechte installatie zorgen voor koolmonoxide-ongelukken. Bij Brovex bent u ervan verzekerd dat wij erop letten waar we uw ketel installeren, hoe uw gebouw in elkaar zit en hoe de leidingen lopen.

Onderhoud cv-ketels:

Een cv-ketel is een dure investering. Om deze zo lang mogelijk mee te laten gaan is vakkundige jaarlijks onderhoud van belang. Daarbij zorgt jaarlijks onderhoud aan uw cv-ketel er ook voor dat het risico minder groot is dat u midden in hartje winter in een koud huis thuiskomt, omdat er een storing of defect is opgetreden.

Sanitaire installaties:

U denkt eraan uw badkamer te renoveren of u wilt een nieuwe wastafel of een nieuwe kraan op uw wastafel installeren? Voor zowel grote als kleine sanitaire werken staan wij graag tot uw dienst.

Installatie hangend toilet Loodgieter Brovex installeert uw badkamer van begin tot eind Installatie douche